Koken met een verhaal, puur ambachtelijk en lokaal
Twan van ’t Klooster
Genietlokaal is opgericht door Twan van ’t Klooster. Na de afronding van de Middelbare hotelschool in Groningen werd drie jaar later ook de Hogere hotelschool in Maastricht afgerond.
Na diverse jaren leidinggevende ervaring opgedaan te hebben binnen diverse organisaties werd besloten Genietlokaal op te richten.
Genietlokaal wil haar gasten graag kennis laten maken met alle mooie producten die ons eigen land te bieden heeft. Door het goede contact met onze leveranciers kennen wij ook de werkwijze van de producten. Hierdoor kunnen en willen wij ook het verhaal vertellen wat bij de producten hoort. .
Doordat wij onze gerechten zelf bereiden proeft u niet alleen ons vakmanschap maar juist ook die van de producten.
Wij bieden diverse mogelijkheden qua catering o.a. barbecues, buffetten, walking diners, belegde broodjes, koffietafel, high tea, ontbijt en lunch. Bij mensen thuis op de zaak maar ook op unieke locaties.
Genietlokaal reduceert haar afval zo veel mogelijk door alleen met ingredienten te werken welke zo veel mogelijk in zijn geheel verwerkt kunnen worden in de diverse gerechten welke wij bereiden.
Genietlokaal staat voor kwaliteit in service, smaak en beleving!
Genietlokaal wil haar gasten graag kennis laten maken met alle mooie producten die ons eigen land te bieden heeft.
Door het goede contact met onze leveranciers kennen wij ook de werkwijze van de producenten.
Hierdoor kunnen en willen wij ook het verhaal vertellen wat bij de producten hoort.
Door het goede contact met onze leveranciers kennen wij ook de werkwijze van de producten.
Hierdoor kunnen en willen wij ook het verhaal vertellen wat bij de producten hoort. De streekboer is een initiatief waar wij o.a gebruik van maken.
Info@genietlokaal.nl
06-52 15 20 46
Gruytsweg 40
9852 TC, Warfstermolen